De babykamer en een babyshower

De babykamer en een babyshower

Er is niets leukers te bedenken dan een babykamer klaar maken als je zwanger bent. Hoewel er zijn ook wel wat minpuntjes te bedenken. Bijvoorbeeld in welk thema zal je de kamer inrichten en dan zie je door de bomen even het bos niet meer. Er is zoveel leuks! Of je bent steeds misselijk en moe en alles is teveel, dan kan je partner, een vriendin of je moeder je misschien helpen. Een ander minpuntje is, wanneer je portemonnee bijna leeg is. Niet getreurd. Ga voor een feestje! Ga voor een babyshower.

Er zijn allerlei manieren om op een voordelige manier aan meubeltjes en kleding te komen. Maak van die kamer iets gezelligs en zorg er wel voor dat hij op tijd af is. Wat zal je daar voldoening over hebben! Een babyshower voordat de baby er is, kan een uitkomst zijn. Nodig zoveel mogelijk mensen uit je sociale netwerk uit en maak er een gezellig feestje van en reken maar dat er dan ook wat nieuwe babyspulletjes binnenkomen.

Wat hoort er in de babykamer?
Hoe richt je nu zo’n kamer in? Zorg dat de basis van de kamer rustig is. Dus misschien een wand met een speels behangetje en de andere muren houd je rustig. Een mooie commode, een wiegje of ledikant en eventueel een kast. In een hoek kun je dan nog het badje kwijt of een mand met spulletjes. Wat opvalt is of de kamer goed in de verf zit en de gordijnen netjes hangen.

Kies voor een bijpassende hanglamp en bij het wiegje kun je een plank of plankje laten aanbrengen op de wand waarop je wat speeltjes kunt zetten. O jah, de vloer! Die moet voor de inrichting klaar zijn natuurlijk. Het is handig als je de vloer af kunt nemen, wanneer er bijvoorbeeld een luier uit je handen glipt, kan je de vloer weer makkelijk schoonmaken. Kies dan voor Vinyl of laminaat.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *