Een hoogwaardige fopspeen voor de baby

Een hoogwaardige fopspeen voor de baby

Een fopspeen wordt vaak gebruikt om de baby zoet te houden. De baby heeft behoefte om te zuigen en wanneer de drinktijd voorbij is, kan de speen voor troost en rust gegeven worden. Vaak valt de baby makkelijker in slaap, wanneer het de fopspeen in heeft. Toch wordt afgeraden om de fopspeen de hele dag aan de baby te geven.

Help de fopspeen is kwijt!
Hoe fijn de fopspeen ook is. Voor ouders is die speen een bron van zorg. Hij raakt wel eens kwijt. Hij valt bijvoorbeeld in het winkelkarretje van de supermarkt of in de bus, of op de straat. Wanneer de fopspeen op de grond gevallen is, kan hij niet direct in het mondje terug. Hij moet in verband met bacteriën eerst uitgekookt worden. Het is daarom raadzaam om een tweede fopspeen op voorraad te hebben en eventueel mee te nemen op reis. Is een baby eenmaal gewend aan de fopspeen dan zal hij er op zijn of haar manier om vragen.

Een verantwoorde fopspeen
Na verloop van tijd slijt een fopspeen en moet er een andere gekocht worden. Er zijn verschillende fopspenen op de markt. Er zijn modellen ontwikkelt die volgens de orthodontist verantwoord zijn, de combi- of de dentalspeen bijvoorbeeld. Het is raadzaam om een kwalitatieve fopspeen te geven. Liever iets meer geld neergeteld voor deze speen, dan een slechte fopspeen. Een fopspeen die ook de doorkomende tandjes aan kan, is de zogenaamde dental fopspeen. Deze fopspeen is niet alleen bestand tegen bijten van tandjes, maar ook een goede remedie tegen de pijn die kleintjes hebben vanwege het doorkomen van een tand.

Een fopspeen is ook een leuk kraamcadeautje om te geven. Alleen weet je nog niet of de ouders de fopspeen willen gaan gebruiken. Een baby kan tenslotte ook op zijn eigen duim of vingers zuigen.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *