Feestelijke kleertjes voor de allerkleinsten

Feestelijke kleertjes voor de allerkleinsten

De feestdagen en de winter staan voor de deur. Met de dalende temperaturen is het wel zo fijn als je je baby goed warm kunt aankleden. Bij winkels voor babykleding zien we volop pyjamapakjes met lange mouwtjes en voetjes, warme wintertruitjes en natuurlijk jasjes.

Babykleertjes op de groei
Baby’s groeien heel snel uit hun kleertjes. Het is daarom verstandig om kleertjes een beetje op de groei te kopen. Dat schattige jurkje of overhemdje voor de Kerst moet natuurlijk wel goed passen, maar een wintertruitje mag best meegaan tot en met maart (of langer). Koop passende rompertjes of T-shirtjes voor onder de trui, zodat je kindje het lekker warm heeft.

Vrolijke kleuren
Op de kids afdeling zien we naast de basics (wit, bruin en zwart) vooral veel vrolijke kleuren. Het staat ook zo leuk bij de allerkleinsten. Baby kleertjes hebben vaak basic of pasteltinten, omdat dit voor de baby ook fijner is. Te felle kleuren kunnen teveel prikkels geven, waardoor je kindje onrustig kan worden.

Feestelijke kleding
Natuurlijk wil je je baby voor de feestdagen ook extra mooi aankleden. Kies voor meisjes een feestelijk jurkje met een maillot en bijpassende slofjes. Voor kleine babyjongens kies je een nette donkere broek met een mooi pullovertje of zelfs een overhemdje. En hou een extra setje kleertjes bij de hand om knoeiongelukjes zo snel mogelijk op te lossen met een fris truitje, broekje of jurkje. Ben je opzoek naar kleertjes neem dan eens een kijkje op bijvoorbeeld de V&D Kids Afdeling