Kies voor comfortabele babykleding!

Kies voor comfortabele babykleding!

Als je weet dat je zwanger bent, kan je nog maar over één ding praten. Babynamen, de babykamer en de babyuitzet. Dus als je lekker aan het winkelen bent, kijk je natuurlijk ook alleen nog maar naar babyspulletjes. Vooral babykleding is leuk om te kopen (en te krijgen). Die kleine sokjes, zachte mutsjes en stoere spijkerbroekjes, zó schattig allemaal!

Zachte babykleding

Ik wil je als tip wel meegeven dat je voor comfortabele babykleding moet kiezen. Vooral voor de allerkleinsten. Je baby ligt de eerste maanden nog hele dagen, dus dan is een rokje of capuchon misschien wel heel schattig, maar helemaal niet fijn voor je pasgeborene.

Ook applicaties op je baby’s shirtjes of broekjes, zoals strikjes, roosjes en knoopjes hinderen je baby tijdens het liggen. Kies daarom voor zachte babykleding dat goed en ruim genoeg zit. Ook zachte en comfortabele babykleding kan heel schattig zijn, door lieve kleurtjes bijvoorbeeld en dito printjes.

Handige tips

Kies voor je pasgeboren baby ook voor wikkelrompertjes. Je baby aan- en uitkleden is in het begin toch best spannend en dan is een wikkelrompertje ideaal om mee te beginnen, aangezien je niets over het hoofdje van je baby hoeft aan te trekken.

Trek boven het rompertje een pakje aan met drukkers of knoopjes in het kruis. Dat is handig als je je baby een schone luier moet geven. Nu denk je waarschijnlijk dat het vast niet zo veel werk is om je baby uit te kleden voor zijn luier, maar je denkt wel anders bij poepluier nummer zoveel!babykleding

bron: www.hugoboss.com